
ସାମଗ୍ରୀ :
ପନୀର୍-୨୫୦ ଗ୍ରାମ୍ (୧ଇଞ୍ଚ ସାଇଜ୍ କଟା )
ଅଦା କୋରା -୨ ଚା-ଚାମଚ
ରସୁଣ ବଟା -୨ ଚା- ଚାମଚ
ଚୂନାକଟା କଞ୍ଚାଲଙ୍କା- ୨ ଚା -ଚାମଚ
ସରୁ ଲମ୍ବାକଟା ପିଆଜ -୨ଟି ବଡ
ସୋୟା ସସ୍ -୧ଟି ବଡ
ଜିରାଗୁଣ୍ଡ -୧ ଚା-ଚାମଚ
ରିଫାଇନ୍ ତେଲ -ଛାଣିବା ପାଇଁ
ମଇଦା -୧ ଟେ . ଚାମଚ
ବେସନ- ୧ ଟେ . ଚାମଚ
କର୍ଣ୍ଣଫ୍ଲୋର୍-୧ ଟେ .ଚାମଚ
ଲୁଣ-ସ୍ୱାଦାନୁସାରେ
ଟମାଟୋ ସସ୍-୨ ଚା-ଚାମଚ
ଗୋଲମରିଚ-୧/୨ ଚାମଚ
ପ୍ରଣାଳୀ :
୩ ପ୍ରକାର ଅଟାରେ ତେଲକୁ ଛାଡି ବାକିସବୁ ସାମଗ୍ରୀ ମିଶାଇ ଭଲକରି ଚକଟି ରଖନ୍ତୁ । ପନୀର୍କୁ ଏଥିରେ ଆସ୍ତେ ଆସ୍ତେ କରି ଗୋଳାଇଦିଅନ୍ତୁ । କରେଇରେ ତେଲ ଗରମ କରି ଲାଲ୍ କରି ଛାଣି କଟା ପିଆଜ ସହ ପରଶନ୍ତୁ ।