ସାମଗ୍ରୀ : ଚିକେନ୍ – ୫୦୦ ଗ୍ରାମ୍ ଲୁଣ – ସ୍ବାଦାନୁସାରେ ହଳଦି – ଅଳ୍ପ କର୍ଣଫ୍ଲୋର – ୪ ଟେବୁଲ-ଚାମଚ ରିଫାଇନ୍ ତେଲ – ଛାଣିବା…
ସାମଗ୍ରୀ : ଫୁଲ କୋବି – ୨୫୦ ଗ୍ରାମ ମୈଦା – ୫ ଟେବୁଲ ଚାମଚ କର୍ଣ ଫ୍ଲୋର – ୩ ଟେବୁଲ ଚାମଚ ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ…
ସାମଗ୍ରୀ : ସଜ ଛତୁ- ୬୦୦ ଗ୍ରାମ୍ (ପାଳଛତୁ, ଦରଫୁଟା) ପିଆଜ- ୧୫୦ ଗ୍ରାମ୍ ବିଲାତି-୨୫୦ ଗ୍ରାମ୍ ଘିଅ-୭୫ ଗ୍ରାମ୍ ପିଆଜ ମଞ୍ଜି -୧ ଚାମଚ (ବଜାରରେ…
ସାମଗ୍ରୀ : ଚୁନା ମାଛ – ୩୦୦ ଗ୍ରାମ ସୋରିଷ – ୩ ଟେବୁଲ ଚାମଚ (୩୦ ମିନିଟ ଆଗରୁ ଭିଯାନ୍ତୁ) ଜିରା – ୧ ଟେବୁଲ…
ସାମଗ୍ରୀ : ଲେଗ୍ ପିସ୍ ଚିକେନ୍ – ୧୨ ପିସ୍ ତେଲ – ଫ୍ରାଏ କରିବା ପାଇଁ ମାରିନେଟ ପାଇଁ : ଲାଲ ଲଙ୍କା ପେଷ୍ଟ – ୧…
ସାମଗ୍ରୀ : କଚୋରୀ ପାଇଁ ମଇଦା – ୨କପ୍ ଲୁଣ – ସ୍ବାଦାନୁସାରେ ସୋଡ଼ା – ୧/୨ ଚାମଚ ରାଶି – ୫ ଚାମଚ ତେଲ –…
ସାମଗ୍ରୀ : ପୋଟଳ – ୨୫୦ ଗ୍ରାମ ବଟର – ୧ ଟେବୁଲ ଚାମଚ ରିଫାଇନ ତେଲ – ୪-୫ ଚାମଚ ପିଆଜ଼(ବଡ ) – ୧…
ସାମଗ୍ରୀ ପନୀର -୨୫୦ ଗ୍ରାମ୍ (୧ ଇଞ୍ଚ ସାଇଜ୍ କଟା) ଅଦା କୋରା -୨ ଚା’-ଚାମଚ ରସୁଣ ବଟା -୨ ଚା’-ଚାମଚ ଚୂନାକଟା କଞ୍ଚାଲଙ୍କା-୨…
ସାମଗ୍ରୀ : ସଜନା ଛୁଇଁ – ୪ ରୁ ୫ଟି ଆଳୁ – ୧ଟି (ବଡ) ବାଇଗଣ – ୧ଟି (ବଡ) କଞ୍ଚା କଦଳୀ – ୧ଟି…
ସାମଗ୍ରୀ : ଚୂନାକଟା ବନ୍ଧାକୋବି -୨ କପ୍ ସିଝା ଆଳୁ -୨ ଟି ବଡ଼ ଚୂନାକଟା ପିଆଜ – ୧ଟି ଚୂନାକଟା କଞ୍ଚାଲଙ୍କା – ୩-୪ଟି କଟା ଧଣିଆ…