ସାମଗ୍ରୀ:
( ୨ କପ୍ ଅଟା, ୧ କପ୍ ଗୁଡ଼, ଟିପେ ଖାଇବା ସୋଡ଼ା, ଛାଣିବା ପାଇଁ ତେଲ |)
ପ୍ରସ୍ତୁତି : ଅଟା, ଗୁଡ ଓ ଖାଇବା ସୋଡ଼ା ମିଶାଇ ନିଅ । ପାଣି ଦେଇ ଏହାକୁ ଏଣ୍ଡୁରି
ଆଣ ପରିକରିନିଅ । ତେଲ ଗରମ କରି ଛୋଟ ଛୋଟ ଗୋଲ ଗୋଲ ଗୁଳା ଛାଣିନିଅ ।
Comments
comments
Gulugula
ସାମଗ୍ରୀ:
( ୨ କପ୍ ଅଟା, ୧ କପ୍ ଗୁଡ଼, ଟିପେ ଖାଇବା ସୋଡ଼ା, ଛାଣିବା ପାଇଁ ତେଲ |)
ପ୍ରସ୍ତୁତି : ଅଟା, ଗୁଡ ଓ ଖାଇବା ସୋଡ଼ା ମିଶାଇ ନିଅ । ପାଣି ଦେଇ ଏହାକୁ ଏଣ୍ଡୁରି
ଆଣ ପରିକରିନିଅ । ତେଲ ଗରମ କରି ଛୋଟ ଛୋଟ ଗୋଲ ଗୋଲ ଗୁଳା ଛାଣିନିଅ ।
comments